Business Centre Groep

Business Centre Breda en Business Centre Etten-Leur zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de regio. Het is een echt familiebedrijf  (tweede generatie), met een toegewijd team van medewerkers. Het bedrijf word geleid door de Familie Kandel. Inmiddels is het team uitgebreid tot maar liefst 13 enthousiaste medewerkers.

In 1995 begon Anton Kandel (oprichter-eigenaar) met een uitzendbureau boven het Winkelcentrum, direct aan de A58. Door de grote afmeting van het kantoorgebouw, werd er gestart met het opdelen, en verhuren van kleinschalige ruimtes, er was overduidelijk ruimte over, naast een uitzendbureau. Wat hij toen nog niet wist, is dat dit een gouwe greep was, en een nieuw concept (kindje) was geboren.

Het uitzendbureau kreeg een kleinere rol toebedeelt. Zijn Dochter Natascha Kandel (eigenaar Business Centre Etten-Leur) was vanaf de start betrokken bij het geboren concept. De ruimtes werden snel gevuld, door bedrijven uit de regio. We boden niet alleen de ruimtes aan, maar ook een stukje ondersteuning. Denk aan telefoon service en vergaderruimtes. Zijn vrouw Margot Kandel (mede eigenaar), heeft in de eerste jaren ook mee geholpen met opbouwen. In 1997 is ook Business Centre Breda opgeleverd. Een compleet nieuw gebouw, aan de rand van het centrum BREDA. Helemaal gebouwd, naar onze wensen. Vanaf dag 1 heeft zoon Daniel Kandel (eigenaar Business Centre Breda) hier zijn eigen stijl ontwikkelt. Naast locale ondernemers, is Breda ook zeker gewild bij de internationale bedrijven. Goed bereikbaar, en persoonlijke services zijn vaak doorslaggevend.

Waar we trots op zijn, is het team om ons heen, dat iedere dag zorgt voor onder andere bereikbaarheid van onze klanten.  Ze zijn uiterst loyaal naar ons toe, en er zijn er bij, die inmiddels langer dan 12,5 jaar voor de organisatie werken. Dit wordt gewaardeerd door klant, en de familie Kandel. We vertegenwoordigen inmiddels meer dan 250 bedrijven.

De markt veranderd continue. Zo is er naast traditionele kantoorunits ook steeds vaker vraag naar flexibele oplossingen. Uiteraard bieden we dit aan, en gaan we mee met onze tijd. Vaak lopen wij hierin voorop!  Zo hebben we recent nieuwe diensten ontwikkeld, als Shared office en Flex-phone.

Kijk elders op de website, voor onze diensten.

We werken samen met de meest vooraanstaande makelaars in de regio, en hebben ook goede connecties binnen de regio. Dit komt ons bedrijf zeker ten goede.

Informatie opvragen

Wilt u meer weten over over ons? We staan u tijdens kantooruren direct telefonisch te woord.

Kies een vestiging:

Contactformulier