Uw telefoon wordt altijd op een professionele manier opgenomen,


Telefoonservice


Voor elk bedrijf is een persoonlijke en correcte beantwoording en een adequate afhandeling van telefonische informatie van het grootste belang. Niet voor niets geven onderzoeken aan dat 8 van de 10 mensen die een antwoordapparaat aan de telefoon krijgen niet de moeite nemen om een boodschap in te spreken. Bij Business Centre Groep is de telefoniste uw visitekaartje.


Business Centre Breda Receptie

Bij inkomende gesprekken nemen de telefonistes professioneel elk gesprek aan met uw eigen bedrijfsnaam en ondernemen de benodigde actie. In dringende gevallen wordt direct contact opgenomen met de betrokken persoon.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot doorverbinden naar ieder willekeurig telefoonnummer, zowel in het binnen- als buitenland. Uw voordeel is dat u snel en adequaat kunt reageren. Zo hoeft u nooit een telefoontje te missen.

Telefoon antwoordservice

Voor bedrijven die gebruik willen maken van de telefoonservice zijn er twee mogelijkheden:

Gedeeltelijke telefoonservice:
Alleen bij uw afwezigheid of op momenten dat u niet zelf de telefoon kunt of wilt aannemen.

Volledige telefoonservice:
Alle gesprekken komen binnen bij de centrale van het Business Centre, boodschappen worden desgewenst genoteerd of doorverbonden. Mocht u niet bereikbaar zijn, wordt er standaard een mailtje aan u verzonden. Hierin vermelden wij, wie er gebeld heeft, het telefoonnummer, de firmanaam, en mocht dit mogelijk zijn, de reden van het belletje. U kunt dan, wanneer het u uitkomt, actie ondernemen.

Telefoon doorschakelservice

Het is altijd goed om bereikbaar te zijn. Door onze dienstverlening vergroot u uw bereikbaarheid. Wij nemen de telefoontjes aan, en zorgen dat de boodschappen bij terecht komen. Wellicht in situaties, bent u bereikbaar voor uw klant, wanneer wij aannemen. Is dit het geval, kunnen we ook de gesprekken direct, op bijvoorbeeld uw GSM doorschakelen.

 

Bij inkomende gesprekken nemen de telefonistes professioneel elk gesprek aan met uw eigen bedrijfsnaam en ondernemen de benodigde actie. In dringende gevallen wordt direct contact opgenomen met de betrokken persoon.

 

Informatie opvragen

Wilt u meer weten over Telefoonservice? We staan u tijdens kantooruren direct telefonisch te woord.

Kies een vestiging:

Contactformulier