Shared Office / Co working: een eigen plek in een gedeelde kantoor

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Steeds vaker zien wij enthousiaste zelfstandige ondernemers die de stap willen zetten om een eigen kantoorruimte te huren, maar door financiële overwegingen deze stap uitstellen.

Flexibileit mét de garantie van een professionele werkomgeving en services
 

De nieuwe dienst Shared Office biedt u de mogelijkheid om die stap gemakkelijk te nemen. Binnen de dienst van  Shared Office krijgt u een eigen vaste plek. De ruimte deelt u echter met maximaal drie andere bedrijven. Doordat u met meerdere bedrijven de ruimte deelt, blijven de kosten beperkt terwijl u wel gebruik kunt maken van alle faciliteiten binnen Business Centre.

Wij bieden niet alleen een eenvoudige oplossing voor zelfstandige ondernemers die graag in een professionele omgeving willen werken,
maar wij zijn er ook van overtuigd dat het netwerk aan bedrijven binnen het Business Centre van essentieel belang is om uw bedrijf te laten groeien. De mensen waarmee je samen kan werken kunnen u inspireren, motiveren en eventueel helpen om nieuwe stappen te ondernemen die u in uw eentje nooit had bedacht.

Wij geloven dat een gedeelde kantoorruimte op diverse manieren voordelen biedt ten opzichten van b.v. thuis werken. U wordt onderdeel van een groep bedrijven waar u mee samen kan werken of advies aan kan vragen. Naast de expertise en netwerken van de gevestigde bedrijven, biedt ons Business Centre u ook de essentiële
diensten die het imago van uw bedrijf zullen verbeteren. Uw telefoon wordt door een professionele receptioniste opgenomen, uw klanten worden op een professionele manier ontvangen en u kan gebruik maken van professionele bespreek- en vergaderruimtes.

Laat het Business Centre een onderdeel uitmaken van uw bedrijf.
Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

 

Informatie opvragen

Wilt u meer weten over Shared Office - Een eigen plek in een gedeelde ruimte? We staan u tijdens kantooruren direct telefonisch te woord.

Kies een vestiging:

Contactformulier