Viop Telefoon: overall via een lokaal nummer bereikbaar

Viop Telefoon: overall via een lokaal nummer bereikbaar
 

Wij geloven dat een goede bereikbaarheid essentieel is voor het functioneren van elk bedrijf. Daarom vinden wij dat onze klanten overal bereikbaar moeten zijn. Het moet niets uitmaken in welke land je toestel zich bevind, je moet altijd via een lokaal nummer bereikbaar zijn en via een lokaal nummer kunnen bellen.

Het Business Centre beschikt over telefoontoestellen die worden verhuurd aan Buitenlandse bedrijven. Bij deze technologie wordt het telefoonsignaal via het Internet en de telefooncentrale van het Business Centre verzonden, tot bij de Nederlandse klant, die een Nederlands nummer op het scherm zal zien.

Om de kwaliteit te waarborgen en het gebruikersgemak te bevorderen hebben wij ons een aantal uitgangspunten gesteld waarin deze nieuwe service moest uitblinken ten opzichte van de concurrentie en andere diensten die we zelf aanbieden

Deze nieuwe service moest
- overal ter wereld te gebruiken zijn
- plug en play zijn
- kosten besparend zijn
- geen extra roamingkosten met zich mee brengen
- een inzichtelijke een kostenstructuur hebben

Met de nieuwe flexPhone service is het ons gelukt om een zeer flexibele en mobiele oplossing aan te bieden die zeer eenvoudig te gebruiken is. Een oplossing waar onze toekomstige klanten elke dag profijt van zullen ondervinden. De flexPhone service is een oplossing voor zowel de reizende ondernemer als een bedrijf dat gevestigd is in het buitenland en met een lokaal nummer willen bellen en gebeld worden.

Het toestel kan over heel de wereld worden meegenomen en er wordt steeds gebeld aan het lokale Nederlands tarief.

Het moet niets uitmaken in welke land je toestel zich bevind, je moet altijd via een lokaal nummer bereikbaar zijn en via een lokaal nummer kunnen bellen.

 

Informatie opvragen

Wilt u meer weten over Voip telefoon? We staan u tijdens kantooruren direct telefonisch te woord.

Kies een vestiging:

Contactformulier