Uw deeltijdkantoren en/of dagkantoren in Breda of Etten-leur

Flexplekken in Breda en Etten-Leur.


De beste opties voor een deeltijdkantoren en een dagkantoren.

Business Centre Breda en Etten-leur staat voor een professionele telefoonaanname, en voorziet bedrijven van efficiente postservice. Kortom, uw bedrijf is optimaal bereikbaar. Naast het vergroten van uw bereikbaarheid, bieden wij ook flex-werkplekken en vergaderruimtes aan in zowel Breda als Etten-leur. U kunt zo ongestoord werken, of uw bezoek ontvangen.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om aan de wensen van onze  klanten te voldoen. Steeds vaker zien wij enthousiaste zelfstandige ondernemers  die de stap willen zetten om een eigen kantoorruimte te huren, maar door financiële overwegingen deze stap uitstellen.

Wij spelen hier op in, door op een flexibele manier u de ruimte te bieden, wanneer u die nodig heeft.  Af en toe een werkplek, of behoefte aan een vergaderruimte. Wij stellen dit graag beschikbaar.

Door te starten met een FLEX office contract, kunt u zakelijk en prive gescheiden houden. Geen bezoek aan huis, pakketjes worden gewoon aangenomen, en niet onbelangrijk, een professionele uitstraling, richting uw (potentiële) relaties.

Doordat u de ruimte  deelt, blijven de kosten beperkt terwijl u wel gebruik kunt maken van alle faciliteiten binnen Business Centre.

Pakket

U heeft dan eigenlijk het pakket, wat een Nederlandse vestiging mogelijk maakt. (wordt geaccepteerd bij de instanties )

U heeft dan de beschikking over:

- Telefoonnummer  (076)
- Faxnummer   (076)
- Postadres  (postbus)
- Bezoekadres (vestigingsadres)
- Post doorzend service
- Telefoondoorschakel service
- 2 dagen per maand een eigen kantoorruimte / spreekkamer

Upgrades

Naast dit uitgebreide pakket, kennen we een aantal upgrades.

Mail-scan                     
Wij openen uw post, en scannen het in. Zo kunnen we het u dagelijks doormailen.   (alleen in combinatie met Postdoorzendservice)

Shared-office
Een gedeelde kantoorruimte, met een aantal andere bedrijven. Een eigen dedicated werkplek, incl. kast ( toegang tijdens kantooruren )

Vergaderfaciliteiten
Alle vestigingen beschikken over een gevarieerd aanbod van vergaderruimten en spreekkamers. Op deze manier kunt u uw relaties altijd op een representatieve wijze ontvangen.

Het opzetten van een contract, is geen tijdrovende zaak. We kunnen indien gewenst, snel schakelen, en alles in 1 of 2 dagen regelen.

Daarnaast bieden we door het hele gebouw gratis draadloos internet aan.

De beste flexplekken in Breda en Etten-Leur met de beste opties voor een deeltijdkantoor en een dagkantoor.

 

Informatie opvragen

Wilt u meer weten over Flexplekken in Breda en Etten-leur.? We staan u tijdens kantooruren direct telefonisch te woord.

Kies een vestiging:

Contactformulier